Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

Середа, 01.05.2024, 01:16 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2011 » Червень » 6 » Заклик до спасення
15:09
Заклик до спасення
«Прийдіть до Мене всі втомлені і обтяжені, і Я облегшу вас»Мт 11.28

Дорогі у Христі!

Господь протягом нашого земного життя кличе нас до навернення та покаяння, до кращої, правильніше щасливої долі, яку знаходимо у Ньому Самому, у Його милосерді та доброті. Се бо наше спасення та дорога у вічність!

Милосердний Бог зціляє наші немочі та недуги, прощає нам наші прогрішення та провини. А натомість просить лише глибокої віри у Нього, уповання та наслідування!

Хіба ж це якісь обтяжливі кроки чи вчинки? Ні! Це наш обов’язок перед Ісусом! Крізь бунти, часом і переслідування, хвилини страху та болі, ми повинні чути Його рідний голос, звертати до Нього свої сполохані очі, підносити своє серце і простягати руки заради спасення.

Господь Наш Єдиний ніколи від тебе, людино, не відвернеться, не осудить! Він промовить до тебе: «Прийди до Мене, відкрий своє серце та впусти мене, а я зцілю немочі твої, облегшу муки та страждання, подарую життя вічне».

У хвилину, коли тебе переслідує страх та спокуса, коли, бува, падаєш духом – не біжи до ворожбитів, не кажи, що тобі «пороблено», не проси, щоб тобі сказали про твоє майбутнє на картах і про те що тебе оточує, бо то є великий гріх! Лише Господь знає що тебе чекає в цьому житті. А що тебе оточує можна сказати і без гадалок. Коли ти не прагнеш молитви, не йдеш до сповіді і не бажаєш покаятись у своїх гріхах – так тобі і буде. Тоді тебе оточує гордість, самовпевненість, недбайливість, бажання жити за власним «принципом», так як хочеться тобі.

А хіба це правильно? Ні! Це погубить тебе, знищить, згорить тоді твоя душа до тла, так і не знайшовши і не осягнувши радості праведного християнського життя.

Ми самі себе цим вбиваємо, а потім нарікаємо на гірку долю! А наші терпіння ніколи не дорівняються до страждань святих і мучеників! Так, кожна людина вважає, що її хрест найважчий, проте чи здатні ми зректись всього, що маємо, пройти крізь страшні тортури, переслідування, як Андрей Шептицький, Йосип Сліпий заради прослави нашого Господа?! Боляче, але не мало хто здатний на це…

І ось в такі важкі хвилини, хвилини непевності, страждань Ісус кличе нас, кличе протягом всього життя, і то велике щастя, коли ти бачиш, чуєш, знаєш людей, які відгукнулись на заклик Нашого Господа, людей, які обрали шлях праведний, милий Богові, «ввійшовши вузькими дверима, бо просторі ті двері і розлога та дорога, що веде на погибель, і багато хто нею ходить. Але тісні ті двері і вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що її знаходять». Мт. 7,13.14

І люди ті щасливі, бо пізнали Істину, і вони наймудріші!

Прийди, людино, до Нашого Спасителя, відгукнись. Він облегшить твої страждання, в Ньому бо знайдеш спокій та мир!

Ісус любить і чекає на тебе! Прийди, бо це ніколи не пізно і ти цього потребуєш!
Переглядів: 724 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]