Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

Вівторок, 07.05.2024, 07:07 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2011 » Листопад » 11
У вівторок, 14 листопада, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться відкриття меморіальної таблиці, присвяченої візиту Івана Павла ІІ до Львова. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомила Надія Труш, прес-секретар театру.

"На таблиці викарбувано слова, які Іван Павло ІІ сказав про мистецтво. Також на ній буде барельєфний портрет папи, якого виконав львівський скульптор Ярослав Скакун", -- розповідає Надія Труш.

Відкриття та освячення таблиці відбудеться у фойє опери о 18.00. Посвятять таблицю владика Ігор Возьняк, архиєпископ Львівський УГКЦ, та Мечислав Мокшицький, Львівський митрополит РКЦ.

Церемонію відкриття таблиці транслюватимуть на великий екран у залі театру. Після того, виступлять представники влади і церкви, а ще покажуть фільм про Івана Павла ІІ.
  Переглядів: 598 |  Добавив: Administrator | Дата: 11.11.2011 | Коментарі (0)

Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) відбув до Сполучених Штатів Америки із душпастирським візитом, який триватиме до 21 листопада.

Блаженніший Святослав зокрема побуває у Вілмінгтоні (штат Делавер), Філадельфії та Вашингтоні. У кожному місті Предстоятель УГКЦ зустрічатиметься з представника української спільноти, духовенства, проводитиме урочисті Богослужіння.

16 листопада у Вашингтоні Предстоятель УГКЦ зустрінеться з Надзвичайний і Повноважним послом України у США Олександром Моциком, відвідає Білий дім, де зустрінеться з сенаторами та конгресменами.

У Вашингтоні 19 листопада візьме участь у відзначенні 78-х роковин Голодомору.


Департамент інформації УГКЦ

  Переглядів: 552 |  Добавив: Administrator | Дата: 11.11.2011 | Коментарі (0)