Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

Неділя, 05.05.2024, 09:30 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 28

У Львівській Архиєпархії урочисто відзначатимуть ювілей 200-ліття з дня народження о. Маркіяна Шашкевича. Урочистості відкриє святкова академія, яка відбудеться 4 листопада у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Відтак, 5 листопада буде спільна молитва біля пам’ятника о. Маркіяну Шашкевичу (вул. Коперніка), після якої - похід зі свічками до Личаківського кладовища на могилу о. Маркіяна.

В сам день уродин о. Маркіяна Шашкевича, 6 листопада у Архикатедральному Соборі Святого Юра буде відслужена Архиєрейська Божественна Літургія.


Прес-служба Львівської Архиєпархії





Програма святкувань
  Переглядів: 567 |  Добавив: Administrator | Дата: 28.10.2011 | Коментарі (0)

Угруповання Догнала не має жодного стосунку до Католицької Церкви, – про це заявили єпископи УГКЦ та РКЦ в Україні під час спільної прес-конференції у Львові


«Католицькими є лише ті єпископи, які перебувають у єдності із Святішим Отцем – Папою Римським, одностайно й правильно навчають тих самих істин Христової віри у всьому світі, зберігають непорушну Традицію Католицької Церкви, благодатно звершують її Святі Таїнства та істинно здійснюють її Учительський уряд, будучи визначеними, або потвердженими на своє служіння декретом Святішого Отця Папи Римського», – йдеться у Зверненні Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ та Конференції Римсько-Католицьких Єпископів України щодо небезпечних явищ у духовному житті України, оприлюдненому 28 жовтня у Львові під час прес-конференції за участю Владики Йо ... Читати далі »
  Переглядів: 514 |  Добавив: Administrator | Дата: 28.10.2011 | Коментарі (0)