Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

П`ятниця, 26.04.2024, 22:44 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2012 » Серпень » 23 » Владика Гліб рукоположив диякона у гарнізонному храмі Верх. Апп. Петра і Павла
18:31
Владика Гліб рукоположив диякона у гарнізонному храмі Верх. Апп. Петра і Павла

22 серпня у день Св. Ап. Матія до гарнізонного храму Львова завітав Преосвященний Владика Гліб, Апостольський Екзарх для українців-католиків у Великобританії. Очоливши Архиєрейську Божественну Літургію, він уділив дияконське рукоположення піддиякону Любомиру Филипчаку.




Звертаючись до учасників торжественного моління Преосвященний Владика закликав усіх, богопосвячених осіб і мирян, відповідно до життєвих обставин, обдарувань та вмінь, надихаючись прикладом Ап. Матія, бути свідками Христового Воскресіння — джерела надії та сили християн. До цього Таїнства Святитель скерував і рукоположеного у його подальшій місії — служінні Богові та людям.



Після урочистого Богослужіння від імені спільноти військових капеланів та парафіяльної громади з вітальним словом до Владики Гліба звернувся настоятель храму о. Степан Сус. На згадку про цей святковий день і першу Літургію у гарнізонній святині Головний військовий капелан подарував Архиєрею гравюру із зображенням костелу Єзуїтів.



На кінець свою радість висловив і щойно рукоположений диякон. Подякувавши Владиці, співслужачим отцям, рідним, друзям, він звернувся до молитовного збору з проханням про подальшу молитву.

Фоторепортаж:

УГКЦ Львівська Архиєпархія
Переглядів: 969 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]