Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

П`ятниця, 19.04.2024, 18:10 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2012 » Липень » 1 » Львів’яни здійснили прощу до Зарваниці (відео фото)
19:03
Львів’яни здійснили прощу до Зарваниці (відео фото)
30 червня 2012 р.Б відбулася проща.
Понад тисячу львів’ян відвідали центр УГКЦ у селі Зарваниці на території Теребовлянського району Тернопільської області. Для християн усього світу село відоме чудотворною іконою і цілющим джерелом, біля якого з’являлася Божа Матір.

Із квітня по листопад сюди сходяться всеукраїнські греко-католицькі прощі представників різних єпархій і регіонів України, молоді, державних та профільних установ, церковні рухи та громади. Меценатом та учасником прощі до Зарваниці став депутат Львівської обласної ради Богдан Дубневич.

Віруючі взяли участь у святковому богослужінні у новозбудованому храмі Пресвятої Євхаристії, під час якого мали змогу приступити до сповіді та причастя, а опісля їх миропомазали, й усі охочі поклонилися мощам Святого Івана Хрестителя. Опісля відбулося урочисте водосвяття, яке очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Кир Василій Семенюк.

Василій Семенюк вручив святу ікону Божої Матері Зарваницької меценату поїздок, депутату Львівської облради Богдану Дубневичу, благословивши його з родиною цим святим образом.

Від імені парафіян нашого Храму хочемо подякувати пану Богданові за цю прощу. Нехай Всемилостивий Господь Бог вам та вашій родині завжди допомагає, а Пречиста Діва Марія нехай оберігає своїм Омофором. На Многії і Благії Літа.

Фоторепортаж  можна переглянути за цим посиланням:

Пропонуємо вам переглянути відео:


Переглядів: 890 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]