Українська Греко-Католицька Церква

Львівська Архиєпархія

Парафія Св’ятого Пророка Іллі

Вівторок, 30.04.2024, 20:11 
Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
   
Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 30

Дорогі у Христі, дуже часто так є, що батьки жаліються на своїх дітей, жінки на своїх чоловіків, а й часто чоловіки на своїх жінок … хоч буває й таке, що діти на своїх батьків жаліються про те, що ті не хочуть ходити до Церкви, живуть без Бога, часто є узалежненими і тим самим роблять важким життя своїх близьких.

До Церкви ходити – це привілей (а тим більше брати участь у Святих Тайнах), цього не можуть зрозуміти люди світу цього. Якщо бажаєте своїм рідним і близьким найбільшого добра – зустрічі із Богом, із живим Христом, запросіть їх і прийдіть на одноденні євангелізаційні реколекції «Ким для мене є Ісус Христос?», де науки для молоді і для дорослих будуть провадити о.Орест Фредина і о.Василь Білаш.
Реколекції розпочинаються реєстрацією о 9:00 год. ранку у суботу, 5 листопада, у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, що по вул. Хуторівка 35 ... Читати далі »
  Переглядів: 963 |  Добавив: Administrator | Дата: 30.10.2011 | Коментарі (0)

30 жовтня, в храмі Святого Василія Великого в Києві відбулися святкування з нагоди десятирічного ювілею повернення у Київ отців василіан. Урочистості розпочалися Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Блаженніший Святослав (Шевчук), Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви.
Під час проповіді він привітав «ченців цієї святої обителі, які сьогодні святкують десять років відновлення чернечого життя чину Святого Василія Великого тут, у стольному граді Києві».

Блаженніший наголосив саме на слові «відновлення», адже ми, за його словами, насправді повертаємося «до коріння Київської Церкви».


«Вітаю з цим святом увесь чернечий чин в особі найвищого настоятеля в Україні отців василіян протоархимандрита о. Василія Ковбича, ЧСВВ.
Предстоятель попросив звернути увагу на те, які рясні плоди принесла молитва, праця отців василіян у Києві…
Крім того, Блаженніший Святослав прив ... Читати далі »

  Переглядів: 592 |  Добавив: Administrator | Дата: 29.10.2011 | Коментарі (0)